April 9, 2018

Syrië: weer gifgas op bestelling

Terwijl het Syrische leger de laatste jihadi’s uit Ghouta een vrije uittocht garandeert en de Syrische oorlog langzaam maar zeker een einde vindt, doet crazy Assad het alweer: een compleet nutteloze aanval met chemische wapens op de burgers van het stadje Douma. Het script is ondertussen bekend en voorspelbaar. 

De beelden van de door het westen ondersteunde en aan Al Qaida groepen gelieerde “Witte helmen” gaan de wereld over (wederom wordt gifgas zonder beschermende kleding behandeld), alle oorlogspartijen in het “Assad-must-go” kamp brullen om wraak en gerechtigheid en uiteindelijk is compleet onduidelijk, nadat de anti-Assad media-propaganda-shitstorm is gaan liggen, wie er eigenlijk achter de aanslag zit.

Logica: iedereen behalve de Syrische regering. Onlogica en het “officiële verhaal”: de Syrische regering. Het enige wat de gifgasaanval van april 2018 nog “opvallend” maakt, is het feit dat deze er al weken aan zat te komen. Nu is duidelijk waar de hele “Skripal” onzin, de bijzonder ongeloofwaardige “Russische” aanslag met Sovjet-gif op een uitgerangeerde ex-spion in het Verenigd Koninkrijk, om draait. Lees meer.

Donkerdoorn

No comments:

Post a Comment